ExperientaMea: N&M Skijet Srl Mamaia (in dreptul Bamboo-cel-care-a-ars-in-2019)

Curios sa afli ce experienta ofera N&M Skijet Srl Mamaia clientilor sai la asa-zisele plimbari cu salteaua?

Te-ai dat cu skijetul, salteaua, banana la Mamaia? Ce experienta ai avut?

Si noi ne-am dat si iata ce am putut sa patim cu N&M Skijet Srl Mamaia Nord (opereaza in dreptul plajei Bamboo–cel ars in 2019)

Ai avut o experienta neplacuta cu N&M Skijet Srl Mamaia? Vino in direct si povesteste-ne sau scrie-ne pe WhatsApp la numarul afisat sau scrie in comentarii.

Vezi experienta mea in video de mai jos din Live

Esti Client si ai avut o experienta (ne)placuta pe care vrei sa o impartasesti cu ceilalti? Trimite-ne, intr-un video, experienta ta cu o companie la hello@experientamea.com si o vom publica pe site /Facebook si /YouTube.

Esti Firma si vrei sa inveti CUM sa oferi o experienta de tipul "Uimeste si cucereste-ti clientii"? Aplica pentru un loc in BrandifyCommunity aici: http://BrandifyCommunity.ro

Review Brandify
  • Produsul
  • Calitatea interactiunii cu vanzatorul
  • Valoarea perceputa
  • Ambient
1.4

Sumar

CONCLUZIE: N&M Skijet Srl Mamaia (in dreptul plajei Bamboo-cel-ars-in-2019) NU ofera o experienta pentru care sa revii pentru serviciul lor de “plimbare” pe mare cu salteaua. Ne-am simtit tot timpul in pericol, pur si simplu nu le pasa de clienti, dar CEL MAI GRAV LUCRU ESTE CA NU ELIBEREAZA BON FISCAL, OPERAND LA NEGRU.

Leave a Reply