ExperientaMea: Auto Kino Brasov

Curios sa afli ce experienta iti ofera serviceul Auto Kino din Brasov, str. Calea Bucuresti nr.232? Urmareste episoadele video de mai jos.

Am fost client fidel timp de un an al Auto Kino, am cheltuit cu ei aproximativ 16.000 de euro in produse si servicii, dar i-am acordat lui Auto Kino Brasov o stea Brandify = 1⭐. Iata de ce.

Partea 1 ExperientaMea Auto Kino Brasov

Partea 2 ExperientaMea Auto Kino Brasov

Partea 3 ExperientaMea Auto Kino Brasov

Marturii de la alti clienti nemultumiti de Auto Kino Brasov (mi/au scris private message la pagina mea de Facebook, cu rugamintea de a nu le publica numele):

Iar dispretul Auto Kino Brasov pentru clientii sai continua in asa-zisul drept la replica pe care l-au publicat pe pagina Facebook Auto Kino, prin intermediul patronului Septimiu Zavici (Sese), imaginea din Live:

Esti Client si ai avut o experienta (ne)placuta pe care vrei sa o impartasesti cu ceilalti? Trimite-ne, intr-un video, experienta ta cu o companie la hello@experientamea.com si o vom publica pe site /Facebook si /YouTube.

Esti Firma si vrei sa inveti CUM sa oferi o experienta de tipul "Uimeste si cucereste-ti clientii"? Aplica pentru un loc in BrandifyCommunity aici: http://BrandifyCommunity.ro

Review Brandify
  • Produsul
  • Ambient
1.8

Sumar

La capitolele “Interactiunea cu vanzatorul /personalul de vanzari” si “Valoarea perceputa” AutoKino a obtinut “0 (zero)” stele Brandify. Sistemul de punctaj pe baza de stele nu le afiseaza avand valoare zero, dar le ia in calcul atunci cand face media aritmetica.

CONCLUZIE: Auto Kino NU ofera o experienta pentru care sa revii in service-ul sau auto. Auto Kino Brasov isi dispretuieste de o maniera crasa clientii, le afiseaza o atitudine superioara, ii umileste, ii minte, face bisnita prin adaosurile imense practicate, nu isi respecta promisiunile, nu respecta contractele si nu ofera garantiile care se cuvin clientului de drept. Mai mult decat atat, isi pastreaza angajatii care isi mint clientii, ii umilesc si batjocoresc. 

Leave a Reply