Ce este Experienta Mea de brand?

Daca sunteti clienti, ce experienta primiti pentru banii pe care ii platiti?

Si daca sunteti firma sau companie care vinde bunuri sau servicii, ce experienta oferiti pentru banii pe care ii primiti de la clienti?

Suntem in acelasi timp si cumparatori, si vanzatori, suntem si clienti, si firme.

Cat de importanta este experienta clientului cu brandurile companiilor?

ExperientaMea se adreseaza deopotriva tuturor cumparatorilor din Romania si tuturor antreprenorilor din Romania. Clientii trebuie sa stie ce trebuie sa primeasca pentru banii pe care ii platesc, ni se cuvin multe lucruri, nu trebuie sa dam niste bani si pur si simplu ni se arunca un produs, iar daca sunteti firma, trebuie sa stiti ca nu vi se cuvin clientii, nu vi se cuvin banii lor, ci trebuie sa faceti niste lucruri ca sa primiti banii clientilor.. cu gratie.

Customer experience sau experienta clientilor constituie motorul loializarii fata de afacere, companie si brandul ei, va poate diferentia firma foarte usor, va poate propulsa businessul direct intr-o pozitie castigatoare daca oferiti o experienta de tipul „Uimeste si cucereste”.

Ce evaluam in Experienta Mea Brandify?

Luam in calcul patru criterii sau parametri fundamentali pe care ne bazam in evaluarea Experienta Mea cu un produs, companie sau brand.

In primul rand, Produsul sau Serviciul – cat de bine face ceea ce spune ca face? Evaluam produsul sau serviciul pe care l-am achizitionat.

In al doilea rand, evaluam Calitatea interactiunii cu vanzatorul – interactiunea cu persoana care ne face vanzarea in cadrul companiei respective?

In al treilea rand, evaluam Valoarea perceputa – valoarea pe care o percepem ca o primim pentru banii pe care ii platim?

In al patrulea rand, evaluam Ambientul sau atmosfera – interior, exterior, muzica, miros, curatenie, experienta senzoriala?

Esti Client si ai avut o experienta (ne)placuta pe care vrei sa o impartasesti cu ceilalti? Trimite-ne, intr-un video, experienta ta cu o companie la hello@experientamea.com si o vom publica pe site /Facebook si /YouTube.

Esti Firma si vrei sa inveti CUM sa oferi o experienta de tipul "Uimeste si cucereste-ti clientii"? Aplica pentru un loc in BrandifyCommunity aici: http://BrandifyCommunity.ro

Leave a Reply